Gyümölcslevek

Feketeribizli

alma

ribizli

gyömbér

torma


* Jelenleg nincs raktáron

A gyümölcslevek szállítása a közetkező program szerint történik:

  • PÉNTEK - Sepsiszentgyörgy
  • PÉNTEK - Tusnád, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Barót

A rendeléseket kérjük csütörtök estig elküldeni.

Figyelem! Nyers leveink kizárólag regionálisan rendelhetőek. Csak akkor tegyen a kosarába friss levet, ha a következő útvonalak helyiségeinek egyikében tartózkodik.

  • Sepsiszentgyörgy - Csíkszereda - Székelyudvarhely útvonal (Bodok, Oltszem, Málnás, Mikóújfalu, Bükszád, Tusnádfürdő, Csíkszentmárton, Csíkszentsimon, Csíkszentimre, Csíkszentkirály, Csíkzsögöd, Csíkszereda, Szentegyháza, Kápolnásfalu, Homorodfürdő, Máréfalva, Fenyéd, Székelyudvarhely, Vargyas, Barót, Nagybacon)

A regionális szállítás nem gyorsfutárral működik, személyesen szállítunk.

Minimum rendelés: 40 lej. A szállítás ingyenes.

A Sepsiszentgyörgy - Csíkszereda - Székelyudvarhely útvonalon minden második pénteken, Sepsiszentgyörgyre minden pénteken szállítunk.

A termék a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyasztható. Fontos: A nyers leveket átvétel után hűtőszekrénybe kell helyezni, így 7-10 napig szavatosak. A helytelenül tárolt, megromlott levekért nem vállalhatunk felelősséget.

  • mechanikusan sajtolt gyümölcs- zöldséglé, 100% természetes
  • hozzáadott adalékanyagok, tartósítószerek, víz vagy cukor nélkül
  • csomagolás típusa: 1 literes PET palack
Érdekességek

A feketeribizliről

Kiváló antioxidáns, fitonutriens, antocianin és tannin forrás. Megakadályozza a gyomor- és érrendszeri gyulladások kialakulását. Segít a vérszegénység kialakulási esélyének csökkentésében; enyhülést hoz a már kialakult vérszegénység esetében.