Termeni de Utilizare

Bine ați venit pe aranyalma.ro/ro! Când folosiți site-ul nostru, vă rugăm să:

Drepturile de Proprietate Intelectuală

Conținut Oferit de Casa de Presă Mărul de Aur

Deținătorul drepturilor de autor pentru conținutul site-ului nostru (texte, imagini, design) este Casa de Presă Mărul de Aur, iar dacă nu, conținutul apare cu permisiunea titularului respectiv pe aranyalma.ro/ro.

Dvs., ca utilizator, aveți dreptul să reproduceți extrase din conținutul site-ului web ÎN SCOP PRIVAT. Pentru a vă exercita acest drept, dumneavoastră, ca utilizator, trebuie să lăsați aceste informații intacte și să respectați drepturile de proprietate intelectuală.

Conținut Furnizat de Utilizatori

Ca utilizator, trebuie să fiți autorul conținutului publicat sau să aveți drepturi asupra conținutului. În calitate de utilizator, sunteți de acord că conținutul pe care îl încărcați nu va fi tratat în mod confidențial. Casa de Presă Mărul de Aur poate, la propria discreție, să decidă să utilizeze un astfel de conținut. Casa de Presă Mărul de Aur va face tot posibilul pentru a asigura acuratețea materialelor de pe site și pentru a evita perturbațiile de orice fel. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice daune indirecte sau directe care rezultă din informațiile inexacte sau inaccesibilitatea site-ului sau a altui eveniment. În calitate de utilizator sunteți de acord să utilizați informațiile conținute pe aranyalma.ro/ro numai pe propriul dvs. risc. aranyalma.ro/ro poate conține, de asemenea, legături către site-uri web externe. Nu suntem responsabili pentru acest conținut, precizia sau funcționarea acestor site-uri web. Dacă, în calitate de utilizator, operați un site extern și doriți să creați un link către aranyalma.ro/ro, nu obiectăm dacă utilizatorul nu dă impresia că este sau ar fi susținut de Casa de Presă Mărul de Aur. În calitate de utilizator, trebuie să vă asigurați că link-ul către site-ul web este deschis într-o fereastră nouă.

Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni de utilizare. Vă rugăm să consultați în mod regulat această pagină pentru a examina termenii de utilizare și orice informații noi pe care le aveți.

Contact

Acest site este administrat de Aranyalma SRL (sediu: Fotoș 15, județul Covasna)

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre aranyalma.ro/ro, vă rugăm să contactați Casa de Presă Mărul de Aur cu una din modalitățile de contact de mai jos.