Povestea Noastră

Din aria activităţilor noastre face parte prelucrarea fructelor din zonă, inclusiv la modul personalizat, adică trecând prin presă merele aduse din grădina clientului,  returnăm  sucul de mere natural ori pasteurizat la acelaşi proprietar. Produsele pasteurizate le desfacem inclusiv ambalate în cutii.

Însă, specialitatea casei noastre de presă este producerea sucurilor naturale de fructe şi de legume. Din grupul de prieteni  care asigură funcţionarea presei mai mulţi ne ocupăm şi de studiul şi aplicarea practică a diferitelor ramuri ale medicinii naturiste (vindecarea populară tradiţională, ayurveda).

Cserei György

Mă ocup de munca de birou, sunt responsabil pentru compunerea rețetelor de sucuri și bineînțeles sunt prezent la procesul de producție.

Elekes Botond

În principal mă ocup de infrastructură, precum și de achiziția de materii prime. Făcând acestea am ocazia să visez și la viitorul casei de presă.

Elekes Tibor

Sarcinile mele includ achiziționarea de sticle și flacoane. Particip cu regularitate în procesul de presare și îmbuteliere al sucurilor noastre.