De ce sucuri?

O dată pe săptămână bio-zi

Orice om care dorește să se mențină într-o stare de armonie și sănătate excelentă, ar trebui ca o zi pe săptămână să consume numai și numai hrană negătită, fără lactate, ouă, carne și alte produse de natură animală. În felul acesta organismul său ar beneficia de un aport extraordinar de vitamine, enzime, săruri și minerale din care se poate hrăni restul de șase zile până la următoarea bio-zi. Cea mai sigură, mai ușor asimilabilă și eficientă “bio-reîncărcare” a ființei se realizează prin consumarea în cantități mai mari - în ziua respectivă - a sucurilor FRESH, naturale de legume și de fructe.

Acționând în acest fel timp de câteva săptămâni consecutiv, vom dispune de un sistem imunitar puternic și perfect pregătit să lupte cu succes împotriva maladiilor.

Un pahar la aproximativ fiecare oră face să fie consumate în jur de 2L de suc proaspăt, natural de legume și de fructe, ceea ce ar echivala cu aproximativ 8 kg de legume și fructe crude consumate și asimilate. Este indicat să consumăm în ziua respectivă tot atâta apă pură cât suc bem, facilitând astfel asimilarea maximă a tuturor nutrienților din suc. Desigur consumul altor legume și fructe proaspete în ziua respectivă este mai mult decât binevenită.

Deci, o bio-zi pe săptămână este un cadou minunat pe care îl putem oferi trupului și sufletului nostru. În afară de boli și supărări nu avem nimic de pierdut!

Alternative: pentru acele persoane care din diverse motive obiective, nu pot să bea doar sucuri naturale pe întreaga durată a unei zile, există totuși o variantă mai blăndă. Aceasta constă din a consuma măcar 2 pahare de suc natural în fiecare dimineața cu aproximativ 15-20 minute înainte de micul dejun. În felul acesta organismul primește doza minim necesară de enzime, vitamine și minerale de care are nevoie pe parcursul zilei respective. Desigur în cazurile de anemie, de slăbire, de convalescență, de oboseală cronică sau de fiecare dată când dorim să ne întărim sistemul imunitar, este indicată consumarea zilnică a unei cantități mai mari de suc, până când organismul se reface și apare un echilibru stabil și plin de viață.