Cura cu sucuri

Să ne imaginăm pentru o clipă cum a fi dacă am fi mai mereu sănătoşi… dacă am dispune din plin de energie pentru împlinirea dorinţelor noastre… dacă am fi mai mereu bine dispuşi, tonici și optimişti… dacă am putea consuma o hrană care să fie rapid digerată, asimilată şi pe deasupra să conţină şi substanţe nutritive - enzime, minerale, săruri, vitamine din abundenţă atunci SĂ CONSUMĂM SUCURI PROASPETE DE LEGUME ŞI DE FRUCTE!

Cum se realizează o cură cu sucuri proaspete?

Evident, consumând mai multe sucuri ca de obicei. Cel mai bine este să bem minim 2-3 litri zilnic şi dozajul ideal este de o cană de 250 ml la fiecare oră deoarece în acest fel sucurile se absorb integral. Este de asemenea necesar să avem în toată această perioadă o dietă foarte uşoară: fără carne, lactate, ouă, tutun şi alcool. Cei ce aspiră să obţină chiar efecte miraculoase de purificare, armonizare şi regenerare în toată perioada curei cu sucuri proaspete nu vor mânca nimic fiert! Un alt aspect important este acela, că trebuie băută o cantitate la fel de mare de apă cât suc consumăm! Perioada ideală de cură cu sucuri proaspete este de 3-7 zile.

Să învăţăm să interpretăm corect semnele

Nu aveți deloc de ce să vă îngrijorați dacă în timpul curei cu sucuri proaspete apare uneori diareea, o ușoară migrenă, transpiraţie mai abundentă sau eventual vă simţiţi mai obosiţi. Aceasta arată fără dar şi poate că detoxifiera se realizează cu SUCCES! Unele persoane chiar au relatat apariţia unor simptome ale bolilor mai vechi pe care le-au avut chiar și acum 10-15 ani, simptome care apoi au dispărut definitiv după o zi sau două. Toate acestea apar datorită faptului că prin detoxifierea masivă ce are loc în timpul curei cu sucuri proaspete, o cantitate imensă de toxine sunt adunate spre a fi eliminate, iar acest aspect necesită nu numai un efort mai mare din partea organismului, dar şi căi mai rapide de eliminare a acestora: diaree, transpiraţie, urinări mai frecvente etc.

Detoxifierea organismului previne apariția bolilor

Pentru a se declanşa reacţia binevenită de detoxifiere, organismul are nevoie de aproximativ 3 zile. Numai în a treia zi a curei cu sucuri putem afirma cu certitudine că organismul nostru a realizat o detoxifiere eficientă. El are nevoie de timp pentru a sesiza intenţia noastră de “curățire”, apoi de “colectare” a deşeurilor toxice adunate de-a lungul anilor şi în final de eliminare a acestora prin intermediul sistemului limfatic. De abia după aceea putem vorbi de o remineralizare, energizare, revitaminizare a întregului nostru organism. Ori, dacă suntem puri - din punct de vedere fizic, psihic şi mental - premisele apariţiei bolilor nu mai există.

Concluzia: O STARE DE SĂNĂTATE DURABILĂ ŞI DE VITALITATE RADIANTĂ!