Politică de confidenţialitate

Prezenta politică de confidențialitate descrie modul în care informațiile dumneavoastră personale sunt colectate și utilizate atunci când vă aflați ca si vizitator pe http://aranyalma.ro/ro/.

Când vizitați http://aranyalma.ro/ro/ colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dvs., inclusiv informații despre browserul dvs., adresa IP, fusul orar și unele dintre cookie-urile care sunt instalate pe dispozitivul dvs.

Pe măsură ce navigați pe http://aranyalma.ro/ro/ colectăm informații despre paginile web sau produsele pe care le vizualizați, ce site-uri web sau termeni de căutare v-au trimis pe http://aranyalma.ro/ro/  și informații despre cum interacționați cu http://aranyalma.ro/ro/

Ne referim la aceste informații colectate automat ca „Informații despre dispozitiv”.

Colectăm Informații despre dispozitiv:

  • „Cookie-urile” sunt fișiere de date care sunt plasate pe dispozitivul sau computerul dvs. și includ adesea un identificator unic anonim.
  • „Fișiere jurnal” urmărește acțiunile care apar pe site și colectează date, inclusiv adresa dvs. IP, tipul browserului, furnizorul de servicii Internet, paginile de referință / ieșire și timbrele datei / orei.
  •  „Beacons Web”, „tag-uri” și „pixeli” sunt fișiere electronice utilizate pentru a înregistra informații despre modul în care navigați site-ul.

Folosim informațiile personale pe care le colectăm în general pentru a comunică cu tine prin email.

Folosim Informațiile dispozitivului pe care le colectăm pentru a ne ajuta să analizăm potențialele riscuri și fraude (în special, adresa dvs. IP) și, în general, pentru a îmbunătăți și a optimiza Site-ul nostru , de exemplu, prin generarea de analize despre modul în care clienții noștri navighează și interacționează cu Site-ul nostru și pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing și publicitate.

În cele din urmă, este posibil să împărtășim și informațiile dvs. personale pentru a respecta legile și reglementările aplicabile, pentru a răspunde unei cesiuni, a unui mandat de căutare sau a unei alte cereri legale de informații pe care le primim sau pentru a ne proteja în alt mod drepturile.

CONTACTEAZĂ-NE

Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări, contactați-ne prin e-mail la info@aranyalma.ro