Hogyan vásárolhat?

Mostantól az Aranyalma levekhez webshopunkban is hozzáférhetnek. Nyers leveinket nem áll módunkban országosan kiszállítani mivel állandó hűtést igényelnek. Zamatos ízeinket viszont mindenképpen szeretnénk eljuttatni az ország távolabb eső részeibe is, ezért két lehetőség van a mechanikusan préselt, cukor és víz hozzáadása nélküli gyümölcs– és zöldségleveinket megrendelni.

Nyers leveink kizárólag regionálisan rendelhetőek és mi szállítjuk ki. Pasztőrözött leveink viszont gyorsfutárszolgálattal az ország bármelyik részéből rendelhetőek.

Rendelés

Figyelem! Csak akkor tegyen a kosarába friss levet, ha a következő útvonalak helyiségeinek egyikében tartózkodik:

A regionális szállítás nem gyorsfutárral működik, személyesen szállítunk. A szállítás ingyenes, minimális 40 lejes rendeléstől. A Sepsiszentgyörgy - Csíkszereda - Székelyudvarhely útvonalon minden pénteken szállítunk, a Sepsiszentgyörgy - Brassó útvonalon minden második kedden szállítunk. Regionális rendelőink természetesen pasztőrözött termékeket is tehetnek a kosárba a frissek mellé.

Pasztörizált leveink országszinten rendelhetőek. Szállításukra gyorsfutárral kerül sor. 

Fizetési módozatok

Fizetésre kétféle lehetőség van:

Visszaküldés/Termékcsere

Ha bármilyen problémával szembesül, ami a mi hibánkból történt kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@aranyalma.ro email címen. Fontos: A nyers leveket átvétel után hűtőszekrénybe kell helyezni. A helytelenül tárolt, megromlott levekért nem vállalhatunk felelősséget.