Használati feltételek

Isten hozta az aranyalma.ro weboldalon! Amikor a weboldalunkat használja kérjük:

Szellemi Tulajdonjog

Az Aranyalma Présház Által Szolgáltatott Tartalom

A weboldalunk tartalmához (szövegek, képek, dizájn) fűződő szerzői jogok jogosultja az Aranyalma Présház, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg az aranyalma.ro-n.

Ön, mint felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra sokszorosítani. Ennek gyakorlásának a feltétele, hogy ön, mint felhasználó érintetlenül hagyja ezeket és tiszteletbe tartja a szellemi tulajdonjogot.

A Felhasználók Által Szolgáltatott Tartalom

Önnek, mint felhasználónak a weboldalra szánt tartalomnak a szerzőjének kell lenni vagy rendelkeznie kell a tartalomra vonatkozó jogokkal. Ön, mint felhasználó belegyezik, hogy az ön által feltöltött tartalom nem lesz bizalmasan  kezelve. Az Aranyalma Présház a saját belátása szerint dönthet az említett tartalom felhasználásáról. Az Aranyalma Présház mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat.

Nem vállalunk felelősséget pontatlan információból vagy az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő vagy közvetett károkért. Ön, mint felhasználó vállalja, hogy az aranyalma.ro-n található információkat kizárólag saját felelősségére használja. Az aranyalma.ro kívülálló weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmazhat, amikre nézve nincs ellenőrzési jogunk és nem vállalunk felelősséget ezen tartalmakért, ezek pontosságáért illetve ezen weblapok működéséért.

Ha ön, mint felhasználó külső weboldalt üzemeltet és az aranyalma.ro-hoz kíván hivatkozást létrehozni nem kifogásoljuk  ha a felhasználó semmilyen módon nem kelti azt a látszatot, hogy a az Aranyalma Présház támogatná vagy hozzá kapcsolódna. Ön, mint Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

Változások

Ezen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartjuk. A felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése miatt kérjül látogassa ezt az oldalt rendszeresen.

Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője Aranyalma SRL (székhely: Fotosmartonos 15, Kovászna megye)

Ha kérdése vagy észrevétele van az aranyalma.ro-val kapcsolatban, kérjük, vegye fel az Aranyalma Présházzal a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.