Adatvédelmi irányelvek

A jelen adatvédelmi tájékoztató leírja, hogyan gyűjtjük és használjuk a  személyes adatait, amikor a http://aranyalma.ro/ oldalt látogatja.

Amikor a http://aranyalma.ro/ - ra látogat automatikusan gyűjtünk bizonyos információkat az Ön készülékét illetően, ideértve az Ön böngészőjét, IP-címétl, időzónájátl és az Ön készülékére telepített sütikkel kapcsolatos információkat.

Ahogy böngészi a http://aranyalma.ro/ oldalt információkat gyűjtünk a megtekintett weblapokról vagy termékekről, arról, hogy mely webhelyek vagy keresési kulcsszavak vezették a http://aranyalma.ro/-ra és információk arról, hogy miként viszonyul a http://aranyalma.ro/ -hoz.

Ezt az automatikusan gyűjtött információt "eszközinformációnak" nevezzük.

Gyűjtött eszközinformációk:

  • A "sütik" olyan adatfájlok, amelyeket a készülékére vagy a számítógépére helyeznek, és amelyek gyakran tartalmaznak egyedi névtelen azonosítót.
  • A "Naplófájlok" nyomon követi a webhelyen megjelenő műveleteket, és adatokat gyűjt, beleértve az IP-címet, a böngésző típusát, az Internet szolgáltatót, a referencia / kimeneti oldalakat és a dátum- / időbélyegzőket.
  • A "webjelzők", a "címkék" és a "képpontok" olyan elektronikus fájlok, amelyeket az oldal navigálására vonatkozó információk rögzítésére használnak.

Személyes adatait arra is hasznáhatjuk, hogy e-mailben kommunikáljunk önnel.

Az összegyűjtött eszközinformációkat arra használjuk, hogy elemezzük a lehetséges kockázatokat és a csalásokat (különösen az Ön IP-címét), és általánosságban javítsuk és optimalizáljuk webhelyünket.

Megoszthatjuk az Ön személyes adatait az alkalmazandó törvények és rendeletek betartása érdekében, hogy válaszoljunk egy megbízásra, keresési parancsra vagy egyéb jogi információkérelemre, amelyet kapunk, vagy hogy jogainkat védjük.

KAPCSOLAT
Ha további kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@aranyalma.ro e-mail címen.